Automaatio

Toteutamme teollisuusautomaatiota, johon kuuluvat erilaiset projektityöt ja laitteiden ylläpidot.
Automaatioratkaisumme takaavat asiakkaan tarpeiden mukaiset ratkaisut. Valmistamme ja ylläpidämme tuotantolaitteita tai yksittäisiä koneita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Teemme myös elektroniikka- ja automaatiosuunnittelua, sekä robottisoluja ja mobiilirobotteja. Räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaisesti Tehostettu tuotanto tai palvelu

Laadunvalvonta

Suunnittelemme ja valmistamme konenäköratkaisuja asiakkaiden vaatimiin tarpeisiin.
Konenäköratkaisumme tekevät tuotannosta virheettömän. Kaikki virheet havaitaan luotettavasti jo tuotantolinjalla ennen asiakkaalle päätymistä.

Teollinen Internet

Teollinen Internet (IoT) mahdollistaa tiedonkeruun ja tuotantolaitteiden ennakoivan kunnossapidon.
Teollinen Internet laajentaa internet-verkon teollisuuden laitteisiin ja koneisiin, joita voidaan tällöin ohjata ja mitata web-pohjaisesti. Laitteet pystyvät viestimään ja toimimaan keskenään kerätyn datan perusteella.

Industrial Internet

The Industrial Internet allows data collection and proactive maintenance of production machines.
The Industrial Internet extends web into industry machines and devices, which can be then controlled and measured on a web-based basis. The devices and machines are able to communicate with each other based on the data collected.

Quality Control

We design and manufacture machine vision solutions for the needs of our customers.
Our machine vision solutions make your production processes flawless. All product errors are detected reliably already on the production line before ending up to final customers.

Automation

We implement industrial automation, which includes various project works and maintenance of machines.
Our automation products guarantee solutions that meet customers’ needs.