Site icon Langatonta tehokkuutta

Edulliset konenäköpaketit leasing-rahoituksella

Edullisilla konenäköpaketeillamme voit lisätä tuotannon tehokkuutta ja nopeutta, sekä parantaa laatua. Konenäön avulla saavutat kustannussäästöjä esimerkiksi ennakoimalla ja vähentämällä materiaalihukkaa.

Kehittämällä laadunvalvontaa parannat myös asiakastyytyväisyyttä.

Konenäköpakettien esimerkkihinnat löydät tämän artikkelin lopusta.

Miten hyödynnän konenäköä tuotannossa?

Tuotteiden tarkastaminen konenäön avulla

Konenäkö soveltuu mainiosti erilaisten tuotteiden tarkastamiseen. Konenäköjärjestelmä laskee tuotannon kappalemäärät, tai se voi mitata erilaisia muotoja. Konenäön avulla voidaan lukea myös erilaisia pakkausmerkintöjä, tai vaikka päivämääriä. Tuotantoerän värisävyjen tasaisuus voidaan tarkastaa konenäöllä.

Konenäköä voidaan hyödyntää seuraavissa tarkastustehtävissä:Tuotteiden mittaaminen ja kokoonpano konenäön avulla

Konenäköä voi hyödyntää yhteistyörobotin kanssa etäisyyksien arvioinnissa, sekä asennuspaikkojen kohdentamisessa. Kappaleen koko voidaan laskea pikseleinä kuvasta, ja etäisyyden arviointiin hyödynnetään pikseleiden määrää.

Konenäön avulla voidaan huomata mittavirheet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sekä robotin ja konenäön yhdistelmällä kappaleet voidaan liittää tismalleen oikeaan kohtaan kokoonpanossa.

Konenäön avulla voi mitata mm:Laadunvalvonta ja tuotannon tehostaminen konenäön avulla

Konenäköjärjestelmä voi määrittää tuotteen laadun monin eri tavoin. Konenäköjärjestelmän käyttäjä voi määrittää arvot, jotka ohjaavat laadunvalvontaa automaattisesti. Mikäli raja-arvot ylittyvät, voi järjestelmä siirtää tuotteen pois linjalta tai merkitä sen, jolloin tuotanto voi jatkua keskeytyksettä.

Konenäköjärjestelmä seuraa tuotantolinjaa väsymättä, eikä tee inhimillisiä virheitä, kuten ihminen. Konenäköjärjestelmän avulla vähennetään myös ylilaadun tekemistä. Tekoälyllä varustettu konenäköjärjestelmä voi lukea sille ohjelmoituja tuotekoodeja, vaikka merkinnät olisivat puutteellisia.

Hyödynnä konenäköä:Mopasol-konenäköpaketit

Olemme kehittäneet helposti käyttöönotettavia ja eri käyttötarkoituksiin soveltuvia konenäköpaketteja. Konenäköpaketteihin on saatavana myös edullinen leasing-rahoitus.

Konenäköpaketti on huoltovapaa ja sen käyttötarkoitusta voidaan myöhemmin helposti muuttaa. Konenäköpaketti sisältää erikokoisia konenäkökameroita, tarvittavat virtalähteet ja kaapelit, asennuksen sekä käyttökoulutuksen.

Katso konenäköpakettien hinnasto alta ja pyydä halutessasi tarjous leasing-rahoituksesta.
Exit mobile version